9 Ocak 2013 Çarşamba

Özel Oytun Türkoğlu ile 14 Mart'ta "Kişisel Marka Olma" eğitimi için okulumuzda buluşuyoruz.

Girişimci-Eğitmen Özel Oytun Türkoğlu
14 Mart Perşembe günü 13:00'de

Ataşehir Remzi Bayraktar Ticaret Meslek Lisesi Girişimcilik Kulübü organizasyonuyla,
"SAT KENDİNİ! KİŞİSEL MARKA OLMA"
eğitimiyle okulumuzda.


BİYOGRAFİ
        1975 Ankara doğumlu Özel Oytun Türkoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Fizik ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümlerinde eğitim gördü. 1. sınıf öğrencisiyken Not Grup Bilgisayar Danışmanlığı’nı kurdu. 1997 yılında Otel sektöründe bilgisayar hizmetleri konusunda yeni bir açılım sağlayarak otellere destek hizmeti sunmaya başladı. İç Anadolu bölgesinde geniş bir otel yelpazesine destek hizmeti sunan Notel markası ile otelcilik sektöründe adını duyurdu. 

        2005 yılında Akçakoca açıklarında yapılan Türkiye’nin en büyük Doğalgaz arama faaliyetlerinin danışmanı olarak görev almıştır. O tarihten bu yana Türkiye’nin önemli petrol ve doğalgaz arama şirketlerinin danışmanlığını yapmaktadır. 2007 yılında konferans, fuar ve organizasyonlara bilgisayar ve yan donanımları kiralama hizmeti veren Not Grup Bilgisayar Kiralama’yı kurarak Ankara’da bu dalda sektör lideri olmuştur. Bireysel olarak, özellikle KOBİ’lerin ve büyüme hedefi olan firmaların, kurumsallaşmaları, marka değerleri ve sosyal medya stratejileri konusunda halen birçok firmaya danışmanlık hizmetleri vermektedir. 


        2012 itibariyle EBAN (European Business Angel Network) tarafından sertifikalandırılmış BAN Manager olarak, LinksAngel Melek Yatırım Platformu’nda İstanbul Avrupa Bölge Temsilciliği görevini yürüten Türkoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ilki düzenlenen Kıbrıs Girişimcilik zirvesi’nde panel yöneticiliği, Avrupa’nın ilk engelli startup forumunda finalist projelerin belirlendiği komisyonlarda danışmanlık yapmıştır. 9 Mayıs 2012′de İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde düzenlenen e-eticaret zirvesinde “Benzersiz Girişimcilik” eğitimi ile 600 Engelli girişimci ile çalışmalara katılmıştır. 23-24 Nisan 2012′de Moskova’da düzenlenen 12. Eban Kongresi’ne katılmış, Ban Manager Sertifikası almıştır. Ayrıca, 19 Haziran 2012′de Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da yapılan “Regional Access to Finance Forum”da uluslararası start-up ve grow-up pitching’leri dinleme komitesinde yer almıştır. 

        Üniversitelerde “Sat Kendini – Kişisel marka olmak ve pazarlama sanatı”, “Girişimcilik 101″, “EVREKA! Yaratıcı İş Fikri Bulma Teknikleri” isimli seminerleri ve Ankara İşkalesi ile birlikte Girişimcilik, Melek Yatırımcılık ve Marka eğitimleri vermektedir.

İletişim Bilgileri:
İnternet Sitesi: http://www.oytunturkoglu.com/
Twitter: @OzelTurkoglu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder